O reţetă simplă de preparare a păstrăvului!
Gătind la cuptor ul electric păstrăvul carnea sa rămâne fragedă şi plină de vitamine!
Pastravii spalati si uscati bine se aseaza in tava cu ulei de masline si se presara cu sare, rozmarin si se stropesc cu zeama de lamaie.
Daca doriti ca pestele sa nu aiba crusta puteti sa acoperiti pestele cu hartie de copt. Veţi proteja în acest fel şi cuptorul de stropii de ulei.
Se aseaza in cuptorul incalzit la 150 grade timp de 15 – 20 de minute.
De la zeama de lămâie păstrăvii au o crustă fină cu aromă intensă de lămâie.
Se scot cu o paletă din tavă şi se servesc calzi, cu mămăliguţă!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.