Un aperitiv care întregește un platou de sărbătoare!
Ciupercile de dimensiuni cât mai mici se spală bine.
Se așează într-un vas cu apă și sare și se pun la fiert.
Se lasă să fiarbă timp de 8-10 minute și apoi se scot din vas și se pun la scurs.
Ouăle se bat spumă împreună cu muștarul și sarea
Se încorporează treptat făina.
Se omogenizează bine și dacă mai sunt cocoloașe se poate adăuga o lingură de apă minerală
Ciupercile se trec prin făină de grâu și apoi prin aluat
Se pun la prăjit una câte una într-o tavă cu ulei încins.
Când s-au rumenit pe o parte se întorc și pe cealaltă.
Se scot pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.