Un aperitiv care întregeşte un platou de sărbătoare!
Ciupercile de dimensiuni cat mai mici se spala bine.
Se aseaza intr-un vas cu apa si sare si se pun la fiert.
Se lasa sa fiarba timp de 8-10 minute si apoi se scot din vas si se pun la scurs.
Ouale se bat spuma impreuna cu mustarul si sarea
Se incorporeaza treptat faina.
Se omogenizeaza bine si daca mai sunt cocoloase se poate adauga o lingura de apa minerala
Ciupercile se trec prin faina de grau si apoi prin aluat
Se pun la prajit una cate una intr-o tava cu ulei incins.
Cand s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta.
Se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.