Ingrediente
●
Varza murata
1 buc
(potrivita)
●
Paste (melcisori)
200 g
(fara ou)
●
Pasta de tomate
4 linguri
●
Piper boabe
1 lingurita
●
Foaie de dafin
3 buc
(foi)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Luam varza, o spalam bine, o tinem putin in apa rece, dupa care o punem la scurs. Curatam cepele, le taiem mai marisor si le punem impreuna cu uleiul intr-o oala pe foc la calit. Varza scursa o taiem fideluta si o adaugam peste ceapa impreuna cu o cana de apa, piperul boabe si foile de dafin.
Pas 2
Tinem varza pe foc cam 15 minute, amestecand dincand in cand, dupa care pentru a scapa de grija ca se prinde o bagam in cuptorul preincalzit. Intre timp fierbem pastele, le scurgem de apa si cand varza este patrunsa, adaugam si pastele.
Pas 3
Adaudam si pasta de tomate (diluata in putina apa, daca e nevoie). Amestecam si mai lasam 10-15 minute sa fiarba si cu bulionul.
POFTA BUNA !
Cantitate:
8 buc
(portii)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
70 min
Data publicarii: