Ingrediente
●
Varză murată
1 buc
(potrivită)
●
Paste (melcișori)
200 g
(fără ou)
●
Pastă de tomate
4 linguri
●
Piper boabe
1 lingurita
●
Foaie de dafin
3 buc
(foi)
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Luăm varza, o spălăm bine, o ținem puțin în apă rece, după care o punem la scurs. Curățăm cepele, le tăiem mai măricel și le punem împreună cu uleiul într-o oală pe foc la călit. Varza scursă o tăiem fideluță și o adăugăm peste ceapă împreună cu o cană de apă, piperul boabe și foile de dafin.
Pas 2
Ținem varza pe foc cam 15 minute, amestecând din când în când, după care pentru a scăpa de grija că se prinde o băgăm în cuptorul preîncălzit. Între timp fierbem pastele, le scurgem de apă și când varza este pătrunsă, adăugăm și pastele.
Pas 3
Adăugăm și pasta de tomate (diluată în puțină apă, dacă e nevoie). Amestecăm și mai lăsăm 10-15 minute să fiarbă și cu bulionul.
POFTĂ BUNĂ !
Cantitate:
8 buc
(porții)
Timp de preparare:
50 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
70 min
Data publicării: