Trandafiri de deșert este o rețetă italienească care se prepară ușor și rapid.
Este un desert pentru toate vârstele. Vă recomand cu încredere!
Trandafiri delicioși și fragezi!
Am pregătit ingredientele.
Amestecăm zahărul cu untul care este la temperatura camerei.
Adăugăm ouăle peste untul omogenizat, amestecăm bine.
După ce am omogenizat bine compoziția de mai sus, adăugăm restul ingredientelor, făina amestecată cu praful de copt și amidonul, zahărul vanilat și amestecăm din nou.
Adăugăm după preferință stafidele sau biluțe de ciocolată sau migdale mărunțite.
Formăm biluțe din aluatul rezultat și le punem într-un castron cu fulgi de porumb. Le trecem prin fulgi.
După ce le-am trecut prin fulgi de porumb le așezăm într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt, cu distanță între ele, pentru că vor crește și să nu se lipească între ele lăsăm distanță de 3-4 cm.
Le dăm la cuptorul încins la 170-180 de grade pentru circa 15 minute.
Acesta este și rezultatul.
După ce le scoatem din cuptor le lăsăm puțin să se răcească se pudrează cu zahăr pudră și se pot savura cu plăcere.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.