Ingrediente
●
Zahar pudra
300 g
plus 3-4 linguri pentru ornat
●
Praf de copt
10 g
un plicuteț
●
Compot de fructe (visine, cirese, piersici, etc.)
1 buc
un borcan mare
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
1
Pregătim ingredientele, după ce am scurs bine fructele din compot.
2
Frecăm ouăle cu zahărul pudră cu ajutorul unui tel până devin o spumă mai albicioasă.
3
Adăugăm uleiul în reprize, continuând să amestecăm.
4
Urmează laptele și făina (în care am pus praful de copt) în reprize, până se termină.
5
Compoziția astfel obținută o turnăm într-o tavă de cuptor în care am pus hârtie de copt.
6
Pornim cuptorul. Așezăm fructele pe care le-am ales (eu vișine) pe toată suprafața tăvii, fără a le apăsa în aluat. Băgăm prăjitura la cuptor la foc mic spre mediu pentru 35 de minute.
7
Scoatem tava și o lăsăm să se răcorească 5-10 minute. O ornăm apoi cu zahăr pudră.
8
După ce s-a răcit, se taie feliuțe și se servește cu măsură și cu poftă!
Cantitate:
1 buc
(36 felii pătrate)
Timp de preparare:
65 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
35 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)