Este o reteta simpla, rapida, cu o savoare aparte!
Se poate prepara pentru pranz sau cina!
Este o mancare lejera si usoara este buna si pentru cine este la dieta :)
Intr-o tigaie punem uleiul de masline si usturoiul tocat marunt.
Calim putin.
Adaugam creveti si lasam se caleasca impreuna cu usturoiul.
Intre timp punem orezul la fiert in mai multa apa, nu lasam apa sa scada...eu l-am fiert 10 min.
Stingem cu vin alb creveti si condimentam cu piper, sare si salvie si lasam sa se evapore vinul si stingem focul.
Punem orezul pe o farfurie si deasupra punem creveti cu sosul lor.
Servim alaturi de o salata mixt.
Pofta Buna!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.