Este o rețetă simplă, rapidă, cu o savoare aparte!
Se poate prepara pentru prânz sau cină!
Este o mâncare lejeră și ușoară, este bună și pentru cine este la dietă :)
Într-o tigaie punem uleiul de măsline și usturoiul tocat mărunt.
Calim puțin.
Adăugăm creveții și lăsăm să se călească împreună cu usturoiul.
Între timp punem orezul la fiert în mai multă apă, nu lăsăm apa să scadă...eu l-am fiert 10 min.
Stingem cu vin alb creveții și condimentăm cu piper, sare și salvie și lăsăm să se evapore vinul și stingem focul.
Punem orezul pe o farfurie și deasupra punem creveții cu sosul lor.
Servim alături de o salată mixtă.
Poftă Bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.