O rețetă ușoară și delicioasă pe care eu o ador! Deși se încadrează la categoria „deserturi”, fiind cu zahăr, deci dulce, eu de multe ori mănânc aceste paste la micul dejun sau la cină. Sper să încercați și să vă placă!
Pregătim ingredientele.
Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le spălăm cu apă rece și le scurgem de apă într-o strecurătoare.
Punem pastele într-un vas de yena, adăugăm zahărul și untul (tăiat bucățele). Mestecăm cu două linguri de jos în sus.
Radem brânza telemea și o adăugăm peste pastele cu zahăr și unt.
Batem puțin oul și îl punem peste paste, amestecând bine.
Radem puțin cașcaval pe deasupra și băgăm vasul la cuptor, la foc mediu, până se rumenește (vreo 40-45 de minute).
Așa arată după ce le-am scos de la cuptor.
Se servesc calde, dar sunt la fel de bune și a doua zi. Poftă bună!!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.