Serviți cu un pahar de suc natural de portocale, sau chiar cu legume fierte la aburi.
Poftă bună!
Decojiți fructul de avocado și tăiați-l în două, scoțând și sâmburele. Apoi cu o linguriță, goliți o parte din conținut, lăsând o margine destul de groasă.
Ce ați scos din jumătatea de fruct amestecați cu un ou, busuioc, sare, piper, un pic de curry și oregano și mentă verde. Tăiați cățelul de usturoi în bucățele mici pe care le puneți în jumătățile de fruct împreună cu o picătură de ulei de măsline.
Umpleți bucățile de avocado cu mixtura făcută după care se pun în tigaie, sau și mai bine, în cuptor la prăjit respectiv copt.
Tăiați câteva bucățele de mango pe care le așezați deasupra mâncării când e deja gata.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.