Va propun reteta unor minirulade foarte gustoase, cu crusta usor crocanta, a carei umplutura o puteti alege dupa placul vostru, fie, cum am facut eu, masline si ciuperci, fie ardei capia, gogosari marinati, castraveti murati, posibilitatile sunt nesfarsite.
Pot fi facute atat pentru o masa de sarbatoare, dar si pentru o masa obisnuita, pentru ca se fac foarte repede si usor.
Taie pieptul de pui ca pentru snitele, pe orizontala. Dintr-un piept de pui va ies 4 bucati. Bati pieptul de pui, sarezi , piperezi dupa gust.
Presari marar.
Pui masline taiate marunt, ciuperci conservate sau daca aveti proaspete, fierte in prealabil, taiate felii.Le poti umple si cu ardei capia sau gogosar marinat.
Presari cascaval ras
Ruleaza.
Faci o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 ling. de boia, 2 ling. de faina.
Maruntesti fulgii de porumb in blender sau cu sucitorul (facaletul).
Dai rulourile mai intai prin ouale batute
apoi prin fulgii maruntiti.
Prajesti rulourile la foc mic pe toate partile. Dupa aceea, le scoti pe o hartie absorbanta.
Vedere frontala
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.