Asa am numit-o eu, colorata, pentru ca chiar este foarte colorata . De fapt,nu stiu care este denumirea ei originala, eu am gustat prima data la cineva in vizita si de atunci o fac mereu.Imi place foarte mult ca este foarte usoara la gust (in familia mea nu prea sunt amatori de maioneze si alte ingrediente "grele"), in acelasi timp foarte satioasa, nemaipunand la socoteala ca este si foarte gustoasa. Si foarte-foarte usor si rapid de facut. Are si foarte multe vitamine.Deci totul numai la superlativ, numai "foarte-foarte" .Pofta buna !
Fierbi pieptul de pui cu sare, piper boabe, foi de dafin sau il poti pregati la gratar. Il tai fasii subtiri, te stradui sa ramana cat mai intregi.
tai fasii subtiri ardeiul verde.Il adaugi peste pieptul de pui
La fel tai si ardeiul rosu, iar mai apoi castravetele.
Adaugi si ciupercile, scurse de zeama din borcan
Pui sare, piper, otet (cel de mere e mai bun), ulei dupa gust.Amesteci cu atentie.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.