Așa am numit-o eu, colorată, pentru că chiar este foarte colorată. De fapt, nu știu care este denumirea ei originală, eu am gustat prima dată la cineva în vizită și de atunci o fac mereu. Îmi place foarte mult că este foarte ușoară la gust (în familia mea nu prea sunt amatori de maioneze și alte ingrediente "grele"), în același timp foarte sățioasă, nemaipunând la socoteală că este și foarte gustoasă. Și foarte-foarte ușor și rapid de făcut. Are și foarte multe vitamine. Deci totul numai la superlativ, numai "foarte-foarte". Poftă bună!
Fierbi pieptul de pui cu sare, piper boabe, foi de dafin sau îl poți pregăti la grătar. Îl tai fâșii subțiri, te străduiești să rămână cât mai întregi.
Tai fâșii subțiri ardeiul verde. Îl adaugi peste pieptul de pui.
La fel tai și ardeiul roșu, iar mai apoi castravetele.
Adaugi și ciupercile, scurse de zeama din borcan.
Pui sare, piper, oțet (cel de mere e mai bun), ulei după gust. Amesteci cu atenție.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.