Un aperitiv hrănitor și deosebit de gustos!
Pregătim ingredientele.
Tăiem prazul rondele subțiri.
Tăiem ficățeii cuburi de 2-3 cm.
Într-o tigaie cu ulei încins călim prazul.
Adăugăm ficățeii și la final concentratul de roșii. Lăsăm să se răcească.
Mixăm ouăle.
Adăugăm muștarul.
Adăugăm treptat făina și mixăm până la omogenizare.
Apoi adăugăm condimentele și bicarbonatul stins în zeamă de lămâie.
Adăugăm boabele de porumb dulce și omogenizăm cu o lingură.
Adăugăm prazul și ficățeii căliți în ulei și omogenizăm.
Tăiem o legătură de mărar și o integrăm în aluat.
Punem aluatul obținut într-o tavă de silicon tapetată cu făină. Coacem la 180 grade timp de 35-40 minute.
Lăsăm să se răcească.
Checul se taie felii și se servește drept aperitiv.
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.