Ingrediente
●
Concentrat rosii
2 linguri
●
Sare, piper alb, piper negru
3 g
după gust
●
Bicarbonat de sodiu
1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
2
Tăiem prazul rondele subţiri.
3
Tăiem ficăţeii cuburi de 2-3 cm.
4
Într-o tigaie cu ulei încins călim prazul.
5
Adăugăm ficăţeii şi la final concentratul de roşii. Lăsăm să se răcească.
8
Adăudăm treptat făina şi mixăm până la omogenizare.
9
Apoi adăugăm condimentele şi bicarbonatul stins în zeamă de lămâie.
10
Adăugăm boabele de porumb dulce şi omogenizăm cu o lingură.
11
Adăugăm prazul şi făcăţeii căliţi în ulei şi omogenizăm.
13
Tăiem o legătură de mărar şi o integrăm în aluat.
14
Punem aluatul obţinut într-o tavă de silicon tapetată cu făină. Coacem la 180 grade timp de 35-40 minute.
16
Checul se taie felii şi se serveşte drept aperitiv.
Poftă bună!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
70 min
Data publicarii: