Un aperitiv hrănitor şi deosebit de gustos!
Pregătim ingredientele.
Tăiem prazul rondele subţiri.
Tăiem ficăţeii cuburi de 2-3 cm.
Într-o tigaie cu ulei încins călim prazul.
Adăugăm ficăţeii şi la final concentratul de roşii. Lăsăm să se răcească.
Mixăm ouăle.
Adăugăm muştarul.
Adăudăm treptat făina şi mixăm până la omogenizare.
Apoi adăugăm condimentele şi bicarbonatul stins în zeamă de lămâie.
Adăugăm boabele de porumb dulce şi omogenizăm cu o lingură.
Adăugăm prazul şi făcăţeii căliţi în ulei şi omogenizăm.
Tăiem o legătură de mărar şi o integrăm în aluat.
Punem aluatul obţinut într-o tavă de silicon tapetată cu făină. Coacem la 180 grade timp de 35-40 minute.
Lăsăm să se răcească.
Checul se taie felii şi se serveşte drept aperitiv.
Poftă bună!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.