Un aperitiv hrănitor, o soluție pentru pachețelul pentru serviciu!
Pregătim ingredientele.
Mixăm ouăle.
Radem cașul de oaie pe răzătoarea mare.
Amestecăm cașul ras cu ouăle.
Adăugăm treptat făina amestecată cu praful de copt și mixăm bine.
Măslinele fără sâmburi le tăiem rondele.
Le amestecăm în aluat.
Mușchiul de porc îl tăiem cuburi de maxim 2-3 cm.
Jambonul de porc feliat în prealabil îl tăiem cuburi mici.
Adăugăm jambonul și pastrama de porc în compoziție.
Adăugăm porumbul dulce și condimentăm după gust cu sare și piper negru.
Tapetăm cu făină două tăvi de chec de silicon și turnăm aluatul obținut.
Ungem deasupra cu ou bătut.
Punem la cuptor la temperatura de 180 grade timp de 40-45 de minute
Lăsăm să se răcească.
Îl servim tăiat felii.
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.