Un aperitiv hrănitor, o soluţie pentru pacheţelul pentru serviciu!
Pregătim ingredientele.
Mixăm ouăle.
Radem caşul de oaie pe răzătoarea mare.
Amestecăm caşul ras cu ouăle.
Adăugăm treptat făina amestecată cu praful de copt şi mixăm bine.
Măslinele fără sâmburi le tăiem rondele.
Le amestecăm în aluat.
Muşchiul de porc îl tăiem cuburi de maxim 2-3 cm.
Jambonul de porc feliat în prealabil îl tăiem cuburi mici.
Adăugăm jambonul şi pastrama de porc în compoziţie.
Adăugăm porumbul dulce şi condimentăm după gust cu sare şi piper negru.
Tapetăm cu făină două tăvi de chec de silicon şi turnăm aluatul obţinut.
Ungem deasupra cu ou bătut.
Punem la cuptor la temperatura de 180 grade timp de 40-45 de minute
Lăsăm să se răcească.
Îl servim tăiat felii.
Poftă bună!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.