Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un castronel se amesteca zaharul cu laptele rece, pana se dizolva. Urmeaza linguritele de cacao si esenta.
Daca vi se pare prea multa cacao, puneti doar 4 lingurite.Asa am procedat eu si tot a avut un gust intens de cioco.
Pas 2
Topim untul la microunde sau pe foc si il lasam sa se raceasca.
Ne ocupam de oua. Separam galbenusurile de albusuri, cele din urma le batem spuma cu un praf de sare.
Pas 3
La untul topit adaugam compozitia de cacao, urmate de galbenusuri si albusurile spuma. Amestecam bine toata compozitia.
Eu am ales o oala mai mare in care am amestecat compozitia pentru ca urmatorul pas este cel cu trucul 
Pas 4
Asa, cum compozitia este gata, e timpul pentru truc. Alegeti un loc cu multa zapada si puneti oala acoperita cu un capac, pe zapada. Acum invartiti oala foarte puternic si veti observa ca in cateva minute compozitia se leaga.
Trebuie sa aveti ceva rabdare si putina forta ca sa scurtati timpul de congelare :)).
Pas 5
Asa arata inghetata dupa "invarteala" :)). Am mai tinut-o in congelator inca vreo 2 ore si pe urma a fost gata de servit.
Pas 6
Buun, chiar daca afara sunt -15 grade, in casa la caldurica e numai buna. 
Cantitate:
1 buc
(un castron)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii: