Am facut paine in ou, dar si paine in ou cu spanac! :) Iata:
Eu painea am pregatit-o festiv taind cu forma de prajitura! Pentru ca am facut doua feluri, si doar cu ou si cu ou si spanac, am folosit, spre diferentiere, doua forme. Acest pas este optional!
Se sparg ouăle întregi, se presară sare şi piper (în loc de sare se poate pune condiment Delikat) şi se amestecă bine.
Într-o tigaie, se pune uleiul la încins, la foc mic, apoi se adaugă feliile de pâine, trecute pe ambele părţi, prin ou. Se lasă la prăjit, pe ambele părţi, la foc mic, până devin rumene.
Se scot cu o furculiţă pe o farfurie cu şerveţel pentru a se scurge excesul de ulei.
Eu am facut si simple dar si cu spanac, de experiment, iata:
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.