O salata pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Este o varianta foarte buna de a pregati o mancare din fasole, indeosebi iarna. Daca urmati toate recomandarile de mai jos din procesul fierberii,este chiar usor digerabila, fara, sa zicem asa," efecte secundare". Le place foarte mult si copiilor, asa ca v-o recomand cu incredere.
Fasolea e bine sa o pui in prealabil la inmuiat cateva ore.Dupa aceea o fierbi, schimband si aruncand primele 2 ape.De-abia intr-a treia apa o fierbi pana e moale (ai grija sa n-o rasfierbi),nu uiti sa adaugi si sare in apa.
Scurgi apa,o lasi sa se raceasca, apoi adaugi ceapa vede taiata marunt, sare,otet, ulei, dupa gust.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.