Va propun un bors ( asa se numeste in zona Moldovei acest fel de cioba) gustos. foarte potrivit pentru zilele geroase de iarna. Sfecla ii da o culoare rosie foarte frumoasa, iar varza acra ii sporeste savoarea. Pofta buna !
Fierbi oasele bine, pana cand carnea e moale, in procesul fierberii nu uiti sa aduni spuma si sa adaugi sare dupa gust.
Intre timp, pregatesti legumele,toci cepele, dai morcovii prin razatoare, . Calesti ceapa si morcovul cu putin ulei, daca mai e nevoie, adaugi putina apa.
Adaugi ceapa si morcovul calite in cratita.Adaugi si cartifii taiati cubulete.
Separat calesti sfecla data prin razatoare.
Cand cartofii sunt aproape gata, adaugi sfecla
Lasi sa dea un clocot si imediat adaugi si varza murata, tocata marunt. Acreala verzei ajuta sfecla sa nu-si schimbe culoarea si borsul sa fie rosu
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.