Știu că de obicei spanacul se prepară fiert sau călit, dar prin prelucrare se pierd vitaminele, așa că prefer să-l fac sub formă de salată. Am arătat aici varianta simplă, dar sigur că pot fi aduse îmbunătățiri, respectiv pot fi folosite în amestec frunze de spanac cu frunze de salată, adăugată ceapă verde, tăiată mărunt sau felii de roșii. Poate fi servită lângă orice mâncare. Poftă bună!
Pentru prepararea salatei ai nevoie numai de frunze, așa că tai codițele și speli bine-bine frunzele de spanac.
Tai mărunt frunzele
Amesteci cu sare, oțet și ulei după gust.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.