Stiu ca de obicei spanacul se prepara fiert sau calit, dar prin prelucrare se pierd vitaminele, asa ca prefer sa-l fac sub forma de salata,. Am aratat aici varianta simpla, dar sigur ca pot fi aduse imbunatatiri, respectiv pot fi folosite in amestec frunze de spanac cu frunze de salata, adaugata ceapa verde, taiata marunt sau felii de rosii. Poate fi servita langa orice mancare. Pofta buna !
Pentru prepararea salatei ai nevoie numai de frunze, asa ca tai coditele si speli bine-bine frunzele de spanac.
Tai marunt frunzele
Amesteci cu sare, otet si ulei dupa gust.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.