Pentru ca dimineata cel mai bun dejun sunt fructele mancate pe stomacul gol (fructele au nevoie de 30 min pentru a traversa tubul digestiv si daca le mancam dupa o mancare mai consistenta, vor fermenta), am gandit aceasta varianta. Imi place gustul de gref si de migdale, dar niciodata nu le-am asociat. Asa ca va invit la acest experiment!
Stoarcem cele 2 fructe. Eu am folosit storcatorul de citrice de la Tupperware care poate filtra pulpa sau putem stoarce citricele cu tot cu pulpa. Are si varianta de ras coaja marunt.
Se pune sucul intr-un pahar si se adauga cele 2 picaturi de esenta de migdale. Se amesteca si e gata de baut! Se poate adauga si miere pentru cei care nu agreaza sucul amar al grepfruit-ului.
Delicios si sanatos!
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.