Pentru că dimineața cel mai bun dejun sunt fructele mâncate pe stomacul gol (fructele au nevoie de 30 min pentru a traversa tubul digestiv și dacă le mâncăm după o mâncare mai consistentă, vor fermenta), am gândit această variantă. Îmi place gustul de gref și de migdale, dar niciodată nu le-am asociat. Așa că vă invit la acest experiment!
Stoarcem cele 2 fructe. Eu am folosit storcătorul de citrice de la Tupperware care poate filtra pulpa sau putem stoarce citricele cu tot cu pulpă. Are și varianta de raș coaja mărunt.
Se pune sucul într-un pahar și se adaugă cele 2 picături de esență de migdale. Se amestecă și e gata de băut! Se poate adăuga și miere pentru cei care nu agrează sucul amar al grepfruit-ului.
Delicios și sănătos!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.