O salata extraordinar de gustoasa, chiar daca este de post . Are multe vitamine, atat de necesare in sezonul rece. Reteta am luat-o dintr-un numar vechi al revistei "Practic in bucatarie" si am adaptat-o dupa gustul meu. Se face foarte repede, pana fierb cartofii, taiati restul ingredientelor si la sfarsit doar le amestecati, astfel ca intr-o jumatate de ora o si serviti.
Sper sa va placa si voua la fel de mult !
Fierbi cartofii in coaja. Alege cartofi mai putin sfaramiciosi ( ai mei s-au cam sfaramat, din pacate). Astepti sa se raceasca (poti sa-i clatesti cu apa rece, se vor curata si mai usor).Ii cureti de coaja si-i tai cubulete nu foarte marunt.
Dai morcovii cruzi prin razatoare, de preferat din aia pentru morcov pai, si-i adaugi peste cartofi.
Tai maslinele, fara samburi, feliute si le adaugi, de asemenea la salata.
Pui ceapa verde, taiata marunt
Tai gogosarii marinati felii si-i adaugi in salata
Pui sare, piper, otet, de preferat de mere, si ulei si amesteci cu mare grija.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.