Aveam piure si se racise , clar nu se mai poate manca. Asa ca mi-am adus aminte retea mamei. Si anume : piure-ul l-am amestecat cu ulei, sare, piper, cascaval, faina cat cuprinde, un pic de delikat si am pregatit bilutele numai bune de pus in tuci ptr prajit, o nebunie,,,,s-au papat imediat, eu nu le-am folosit ca si aperitiv insa merg fb si simple. Pofta buna fetelor si de ce nu si baietilor :-))
Piure cu 30 grame ulei
Optional se poate pune si cascaval
Asa arata aluatul amestecat cu toate ingredientele
Iar aici...rezultatul final, bilutele dupa ce au fost prajite
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.