Aveam piure și se răcise, clar nu se mai putea mânca. Așa că mi-am adus aminte de rețeta mamei. Și anume: piure-ul l-am amestecat cu ulei, sare, piper, cașcaval, făină cât cuprinde, un pic de delikat și am pregătit biluțele numai bune de pus în tuci pentru prăjit, o nebunie... s-au mâncat imediat, eu nu le-am folosit ca și aperitiv, însă merg bine și simple. Poftă bună fetelor și de ce nu și băieților :-))
Piure cu 30 grame ulei
Opțional se poate pune și cașcaval
Așa arată aluatul amestecat cu toate ingredientele
Iar aici... rezultatul final, biluțele după ce au fost prăjite
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.