O rețetă, mai ales, pe placul copiilor. Este deosebit de ușoară și puteți să implicați și copiii în pregătirea ei. Le place tare mult să "îngrijească bebelușii", dar și mai mult să-i pape.
Decongelați aluatul. Îl întindeți puțin cu făcălețul
Tai cu rola zimțată aluatul în dreptunghiuri. Așezi bucățile de crenvurști pe o jumătate a bucății de aluat (crenvuștii îi tai în 3). Fetița mea a vrut bebeluși și fetițe și băieței, așa că unii crenvurști i-am crestat în 4, puteți să-i lăsați întregi.
Acoperi cu cealaltă parte a dreptunghiului de aluat, "înfeși bebelușul"
Îi dai cu gălbenuș de ou amestecat cu puțin lapte sau apă și le ornezi hăinuța cu semințe de mac. Gata, îi așezi în "pătuț" și-i trimiți la căldurică, la cuptor
Îi lași la cuptor până se rumenesc.
Aștepți până se răcoresc, asta dacă mai are cineva răbdare.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.