Sunt preferatele mele, sunt foarte bune, foarte frumușele și ușor de făcut. Le-am lăudat destul, sper să încercați și voi rețeta.
Tăiem bagheta felii și le așezăm frumos pe un platou sau farfurie întinsă.
Fileul de somon îl tăiem fâșiuțe, late de vreo 2 cm.
Tăiem lămâia după cum se vede în poză și deschidem borcănelul de capere.
După ce ne-am pregătit materia primă e foarte simplu: punem pe felia de baghetă fâșia de somon afumat, apoi bucățele de lămâie și caperele, după cum ne place.
POFTĂ BUNĂ !
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.