Ingrediente
●
Ulei
300 ml
pentru prăjit cartofii
●
Sare
1 lingurita
după gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Îi feliem pai, cum procedăm când facem cartofi prăjiți.
Pas 3
Îi punem la prăjit în tigaia cu ulei.
Pas 4
Într-un castronel, batem ouăle cu puțină sare cu o furculiță.
Pas 5
Când cartofii sunt prăjiți, îi mutăm în altă tigaie goală (sau crăticioară, așa cum fac eu).
Pas 6
Punem crăticioara pe foc și adăugăm peste cartofii prăjiți ouăle bătute.
Pas 7
Amestecăm cu 2 furculițe de jos în sus. Fiecare pai va fi îmbrăcat de ou.
Pas 8
Când vedem că oul s-a făcut, stingem focul. Mutăm în farfurie și servim cu mare poftă. Puteți rade și puțină brânză/cașcaval peste ei cât sunt fierbinți sau puteți servi cu ceva legume/murături.
Cantitate:
2 buc
(porții)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
35 min
Data publicarii: