Un deliciu! Cartofi prăjiți și amestecați apoi cu ouă! Merg cu o salată de legume ori cu branză/cașcaval. Asta dacă nu vreți să puneți lângă ei vreun snițel! Au un gust special! Merită încercați! Poftă bună!
Curățăm cartofii.
Îi feliem pai, cum procedăm când facem cartofi prăjiți.
Îi punem la prăjit în tigaia cu ulei.
Într-un castronel, batem ouăle cu puțină sare cu o furculiță.
Când cartofii sunt prăjiți, îi mutăm în altă tigaie goală (sau crăticioară, așa cum fac eu).
Punem crăticioara pe foc și adăugăm peste cartofii prăjiți ouăle bătute.
Amestecăm cu 2 furculițe de jos în sus. Fiecare pai va fi îmbrăcat de ou.
Când vedem că oul s-a făcut, stingem focul. Mutăm în farfurie și servim cu mare poftă. Puteți rade și puțină brânză/cașcaval peste ei cât sunt fierbinți sau puteți servi cu ceva legume/murături.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.