O reteta simpla, dar si sanatoasa cu multe legume bune, dar si cu taiteii de orez care mie una imi plac foarte mult. Sper sa va placa si voua.
Curatam, spalam si taiem legumele. Le puteti taia dupa bunul plac, eu le-am taiat fasiute, doar prazul rondele, dupa cum se vede in poza.
Punem tigaia cu ulei pe foc si adaugam primul castron, adica prazul morcovii si telina. Le calim usor amestecand din cand in cand, la foc potrivit.
Dupa 5 minute adaugam cel de-al doilea castron si anume cel cu ardeii si catravetii. Amestecam.
Adaugam si dovleceii.
Intre timp fierbem apa cu un praf de sare, intr-o olicica si introducem pastele de orez pentru 2 minute. Le scoatem apoi, le scurgem de apa si le adaugam peste legume.
Punem si cele doua sosuri, amestecam bine totul si potrivim de sare.
POFTA BUNA !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.