O rețetă simplă, dar și sănătoasă cu multe legume bune, dar și cu tăițeii de orez care mie una îmi plac foarte mult. Sper să vă placă și vouă.
Curățăm, spălăm și tăiem legumele. Le puteți tăia după bunul plac, eu le-am tăiat fâșiuțe, doar prazul rondele, după cum se vede în poză.
Punem tigaia cu ulei pe foc și adăugăm primul castron, adică prazul, morcovii și țelina. Le călim ușor amestecând din când în când, la foc potrivit.
După 5 minute adăugăm cel de-al doilea castron și anume cel cu ardeii și castraveții. Amestecăm.
Adăugăm și dovleceii.
Între timp fierbem apa cu un praf de sare, într-o olicică și introducem pastele de orez pentru 2 minute. Le scoatem apoi, le scurgem de apă și le adăugăm peste legume.
Punem și cele două sosuri, amestecăm bine totul și potrivim de sare.
POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.