Această rețetă este miraculoasă și ne poate salva de la orice oaspete care ne face o surpriză.
Pregătim ingredientele.
În Speedy Chef batem albușurile. Adăugăm zahărul pudră.
Topim ciocolata la microunde (am folosit Extraplusul)
Adăugăm untul și gemul.
În Speedy Chef adăugăm gălbenușurile și mixăm.
Încorporăm la final bicarbonatul și făina.
Se pune capacul la Extraplus și se coace la 800 W la microunde 5 min.
Și gata! Deasupra, dacă se dorește, se poate pune ciocolată topită – ca și glazură, frișcă, ciocolată rasă.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.