Ardei umpluți cu brânză și mărar

Ardei umpluți cu brânză și mărar

Un aperitiv simplu și gustos.

Ingrediente

Brânză de vaci
250 g
   
Brânză feta
200 g
   
Smântână
150 g
   
Mărar verde
1 buc
(legătură)
Măsline negre
100 g
   

Pași de urmat

Pas 1

Într-un castron punem brânza feta pe care o pisăm bine, apoi adăugăm brânza de vaci și smântâna și le amestecăm bine până obținem o pastă.

Ardei umpluți cu brânză și mărar - Pas 1
Pas 2

Spălăm mărarul, îl ștergem, îl tocăm mărunt și îl adăugăm peste brânză. Amestecăm totul foarte bine. Băgăm castronul la frigider și în timpul ăsta ne curățăm ardeii, îi spălăm și îi ștergem de apă.

Ardei umpluți cu brânză și mărar - Pas 2
Pas 3

Tăiem ardeii pe lungime sferturi sau jumătăți. Scoatem pasta de brânză, umplem cu ea bucățile de ardei și le decorăm cu câte o măslină pe fiecare.

    POFTĂ   BUNĂ !

Ardei umpluți cu brânză și mărar - Pas 3

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 10 buc
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregătire: 45 min
Data publicării:

S-ar putea să-ți mai placă

Vrei să primești rețetele noi pe email?

Comentarii

Nici un comentariu până acum. Postează tu primul comentariu!