Un aperitiv simplu si gustos.
Intr-un castron punem branza feta pe care o pisam bine, apoi adaugam branza de vaci si smantana si le amestecam bine pana obtinem o pasta.
Spalam mararul, il stergem, il tocam marunt si il adaugam peste branza. Amestecam totul foarte bine. Bagam castronul la frigider si in timpul asta ne curatam ardeii, ii spalam si ii stergem de apa.
Taiem ardeii pe lungime sferturi sau jumatati. Scoatem pasta de branza, umplem cu ea bucatile de ardei si le decoram cu cate o maslina pe fiecare.
POFTA BUNA !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.