Un aperitiv simplu și gustos.
Într-un castron punem brânza feta pe care o pisăm bine, apoi adăugăm brânza de vaci și smântâna și le amestecăm bine până obținem o pastă.
Spălăm mărarul, îl ștergem, îl tocăm mărunt și îl adăugăm peste brânză. Amestecăm totul foarte bine. Băgăm castronul la frigider și în timpul ăsta ne curățăm ardeii, îi spălăm și îi ștergem de apă.
Tăiem ardeii pe lungime sferturi sau jumătăți. Scoatem pasta de brânză, umplem cu ea bucățile de ardei și le decorăm cu câte o măslină pe fiecare.
POFTĂ BUNĂ !
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.