O altă variantă de salată orientală e cea pe care v-o prezint mai jos. Dacă nu puneți ouă, poate fi de post (va fi la fel de bună)! E un deliciu! Eu o mănânc așa cum e, fără pâine și fără nimic altceva. Bănuiesc că merge cu ceva pâine/baghetă crocantă sau cu pâine prăjită. Poftă bună!
Pregătim ingredientele după ce am fiert cartofii și ouăle și le-am lăsat să se răcească bine.
Tăiem cartofii feliuțe și îi așezăm în vasul unde vom face salata.
Tăiem ardeiul fâșii subțiri.
Tăiem ceapa tot fâșii subțiri.
Procedăm la fel cu roșia.
Apoi cu ouăle.
Punem și măslinele, sarea, piperul și uleiul. Amestecăm bine cu 2 linguri.
Punem într-un castronel și servim cu mare poftă!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.