O reteta 2 in 1, avem dintr-un foc si friptura si garnitura. Nu este o reteta complicata si nici nu necesita mult timp, iar produsul final este rumen si gustos.
Curatam, spalam si taiem legumele bucati mai mari. Puiul il spalam il curatam si il despicam pe jumate, dupa cum se vede in poza. Luam o tava mai mare pe care o ungem cu 3 linguri de ulei si asezam puiul in mijloc, iar pe langa el legumele.
Presaram toate condimentele pregatite, peste pui si peste legume.
Acoperim bine tava cu folie de staniol si o introducem in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
Dupa acest timp scoatem staniolul, intoarcem puiul invers si il mai condimentam putin si pe spate. Puteti pune si o cescuta de vin, pentru gust bun, daca va place. Bagam tava din nou la cuptor, iar cant s-a rumenit suficient (dupa preferinta), oprim focul.
POFTA BUNA !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.