Vă propun o rețetă delicioasă de negresă, cu ingrediente foarte puține, dar foarte-foarte moale și gustoasă.
Se mixează oul cu zahărul
Se adaugă uleiul, laptele călduț, gemul. Se amestecă bine, apoi se adaugă bicarbonatul, stins cu un pic de oțet, făina și cacao. Adăugați și nucile tăiate grosier, eventual și stafide.
Se coace la cuptor aproximativ 35 minute, încercați-l cu scobitoarea.
Aici este gata. Se poate folosi ca și blat de tort, dacă doriți, însiropat bine.
Îl puteți orna cu glazură și nucă măcinată, cum am făcut eu, sau cu nucă de cocos
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.