Va propun o reteta delicioasa de negressa, cu ingrediente foarte putine, dar foarte-foarte moale si gustoasa.
Se mixeaza oul cu zaharul
Se adauga uleiul,laptele caldut,gemul. Se amesteca bine,apoi se adauga bicarbonatul, stins cu un pic de otet,faina si cacaoua.Adaugati si nucile taiate grossier,eventual si stafide.
Se coace la cuptor aproximativ 35 minute,incercati-l cu scobitoarea.
Aici este gata. Se poate folosi ca si blat de tort, daca doriti, insiropat bine.
Il puteti orna cu glazura si nuca macinata, cum am facut eu, sau cu nuca de cocos
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.