O "colega de suferinta" de pe un forum cu o cu totu alta tematica mi-a dat ideea acestei mancari rapide si gustoase. Nu stiam ce trebuie sa iasa la final, dar sper ca am ajuns la rezultatul scontat. Eu am fost incantata de arome.
Eu am facut cam cu ce si cat am avut in casa (lintea si ciupercile erau niste ramasite). In reteta sugerata aparea si un patrunjel, dar cum a fost lipsa la apel l-am inlocuit cu un dovlecel ratacit prin frigider. Pe parcurs mi-a venit ideea imbunatatirii gustului si cu niste galbiori uscati
Pregatim ingredientele
Spalam, curatam si taiem legumele.
Morcovii i-am maruntit pentru prima data cu Turbo Chef si mi-a placut cum au iesit.
Intr-o tigaie mare/wok se incinge uleiul si se calesc legumele (ardeiul, ciupercile, dovlecelul, morcovii)
Se acopera cu apa si se lasa sa inceapa sa fiarba
Cand fierbe, se adauga lintea si se lasa pana fierbe.
Mi-am adus aminte ca am in camara galbiorii si am adaugat repede si din ei
La final se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano, rozmarin, ardei iute etc , dupa gust
Gata
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.