O mancarica simpla, dar buna pentru cei care tin post sau nu se prea dau in vant dupa carne (ca mine), dar care poate fi servita foarte bine ca si garnitura langa o friptura.
Intr-o oala punem uleiul si ceapa tocata marunt, pe foc la calit, plus 2 linguri de apa.
Adaugam fasolea verde pastai si o lasam sa fiarba acoperita.
Cand este patrunsa bine, adaugam bulionul, sarea, piperul si mai lasam 5-10 minute sa fiarba si bulionul.
La sfarsit, inainte de a stinge focul, punem si cateii de usturoi taiati feliute suptiri. Serviti cu marar tocat pe deasupra.
POFTA BUNA !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.