Dacă tot e mai sănătos să frigem carnea, nu să o prăjim și să nu o consumăm cu cartofi ci cu legume sau salată, eu m-am conformat. Oricum nu consum carne de porc decât de 2 ori pe an, dar de data asta am avut poftă și am pregătit-o ok, cred.
Condimentăm cotletele și ne pregătim legumele. Curățăm, spălăm cepele și le tăiem pe jumătate, iar ciupercilor le înlăturăm piciorușele.
La fel și ardeiul trebuie curățat, spălat și tăiat în patru.
Încingem grătarul și punem carnea și ce mai încape pe lângă pentru prima tranșă.
După ce am fript carnea, procedăm la fel și cu legumele.
Le servim împreună și vor forma o masă delicioasă.
POFTĂ BUNĂ !
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.