Mereu mă gândesc că mâncăm prea multă mâncare gătită și când conștientizez, mai introduc câte o salată în alimentația mea. Iată ultima mea invenție:
Curățăm și pregătim ingredientele
Mixăm în Turbo Chef sfecla roșie crudă, mărimea o alegem noi.
Mixăm țelina.
La fel morcovul, ardeiul, ghimbirul.
Într-un bol mai mare reunim toate ingredientele, adăugăm condimentele, uleiul, sosul de soia și amestecăm bine.
Iată ce am obținut eu. Am pus salata în unul din vasele cu capac de la Tupperware și se va păstra în frigider mai multe zile pentru un dejun sănătos și hrănitor. Culoare și vitamine!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.