Grătar să fie, fie legume, fie carne. Dar împreună, le stă mult mai bine!
Bucățile de carne se ung cu ulei, piper negru, rozmarin proaspăt sau uscat și se lasă la marinat în frigider pentru cel puțin 15 minute, până preparăm dovleceii.
Dovleceii tăiați felii se condimentează și ei cu mirodeniile care ne plac (eu am folosit mirodenii indiene, o combinație interesantă între cardamom, piper negru, cuișoare)
Coacem dovleceii la grătar.
Când sunt gata dovleceii, îi presărăm cu sos de soia și susan.
Sunt gata de servit.
Coacem obișnuit carnea pe grătar și o tăiem felii. Am adăugat la servit castraveți murați, roșii, muștar.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.