Gratar sa fie, fie legume, fie carne. Dar impreuna, le sta mult mai bine!
Bucatile de carne se ung cu ulei, piper negru, rozmarin proaspat sau uscat si se lasa la marinat in frigider pentru cel putin 15 minute, pana preparam divleceii.
Dovleceii taiati felii se condimenteaza si ei cu mirodeniile care ne plac (eu am folosit mirodenii indiene, o combinatie interesanta intre carddamon, pipes negru, cuisoare)
coacem divleceii la gratar.
Cand sunt gata dovleceii, ii presaram cu sos de soia si susan.
sunt gata de servit.
Coacem obisnuit carnea pe gratar si o taiem felii. Am adaugat la servit castraveti murati, rosii, mustar.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.