Triunghiuri cu brânză din foietaj

rețeta postată de

O rețetă foarte ușor de făcut, care pot fi făcute pentru micul dejun sau când aveți niște oaspeți-surpriză.

Ingrediente
Aluat foietaj
500 g
   
Brânză de vaci
500 g
   
Zahăr
100 g
   
Stafide
2 linguri
opțional
Griș
2 linguri
   
Mac
2 linguri
opțional
Ouă
2 buc
unul pentru umplutură, altul pentru uns deasupra.
Pași de urmat
Pas 1

Decongelați foietajul. Îl întindeți cu făcălețul


Triunghiuri cu brânză din foietaj - Pas 1
Pas 2

Brânza o amestecați cu zahărul, grișul, dacă este moale, eventual stafide și oul

Triunghiuri cu brânză din foietaj - Pas 2
Pas 3

Tăiați aluatul în pătrate. Pe fiecare puneți câte o lingură de umplutură


Triunghiuri cu brânză din foietaj - Pas 3
Pas 4

Lipiți triunghiurile. Le dați deasupra cu ou bătut și presărați mac

 

Triunghiuri cu brânză din foietaj - Pas 4
Pas 5

Le dați la cuptor, la foc mediu, până sunt bine rumenite


Triunghiuri cu brânză din foietaj - Pas 5

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 10 buc ()
Timp de preparare:
20 min
Dificultate: usor
Timp total de pregătire: 20 min