Pulpă de curcan la cuptor

rețeta postată de

Din câte știu, carnea de curcan este una din cele mai bune opțiuni cu privire la o alimentație sănătoasă și în plus, cică, ar exista o siguranță mai mare că această carne nu este injectată cu hormoni de creștere artificială. Un lucru îl știu sigur, că este delicioasă astfel preparată.

Ingrediente
Pulpă superioară de curcan
1 buc
   
Cuișoare, coriandru boabe
1 buc
   
Usturoi (cățeii)
5 buc
   
Cimbru uscat
1 lingura
   
Sare și piper
1 lingurita
   
Condimente pentru pui
3 g
   
Vin
200 ml
   
Pași de urmat
Pas 1

Spălăm pulpa de curcan și o punem într-o tavă.

Pulpă de curcan la cuptor - Pas 1
Pas 2

O dăm bine cu condimentele pregătite, pe ambele părți. Facem câteva incizii cu vârful cuțitului, în care introducem cățeii de usturoi și turnăm vinul în tavă.

Pulpă de curcan la cuptor - Pas 2
Pas 3

Acoperim tava cu folie alimentară și o băgăm în cuptorul preîncălzit pentru o oră.

Pulpă de curcan la cuptor - Pas 3
Pas 4

După ce a trecut ora, scoatem staniolul și o mai lăsăm cam 20 de minute până se rumenește frumos.

    POFTĂ   BUNĂ!

Pulpă de curcan la cuptor - Pas 4

Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.

Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 buc (porții)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregătire: 90 min