Din câte știu, carnea de curcan este una din cele mai bune opțiuni cu privire la o alimentație sănătoasă și în plus, cică, ar exista o siguranță mai mare că această carne nu este injectată cu hormoni de creștere artificială. Un lucru îl știu sigur, că este delicioasă astfel preparată.
Spălăm pulpa de curcan și o punem într-o tavă.
O dăm bine cu condimentele pregătite, pe ambele părți. Facem câteva incizii cu vârful cuțitului, în care introducem cățeii de usturoi și turnăm vinul în tavă.
Acoperim tava cu folie alimentară și o băgăm în cuptorul preîncălzit pentru o oră.
După ce a trecut ora, scoatem staniolul și o mai lăsăm cam 20 de minute până se rumenește frumos.
POFTĂ BUNĂ!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.