Pulpa de curcan la cuptor

reteta postata de

Din cate stiu, carnea de curcan este una din cele mai bune optiuni cu privire la o alimentatie sanatoasa si in plus, cica, ar exista o siguranta mai mare ca aceasta carne nu este injectata cu hormoni de crestere artificiala. Un lucru il stiu sigur, ca este delicioasa astfel preparata.

Ingrediente
Pulpa superioara de curcan
1 buc
Cuisoare, coriandru boabe
1 buc
Usturoi (catei)
5 buc
Cimbru uscat
1 lingura
Sare si piper
1 lingurita
Condimente pentru pui
3 g
Vin
200 ml
Pasi de urmat
Pas 1

Spalam pulpa de curcan si o punem intr-o tava.

Pulpa de curcan la cuptor - Pas 1
Pas 2

O dam  bine cu condimentele pregatite, pe ambele parti. Facem cateva incizii cu varful cutitului, in care introducem cateii de usturoi si turnam vinul in tava.

Pulpa de curcan la cuptor - Pas 2
Pas 3

Acoperim tava cu folie alimentara si o bagam in cuptorul preincalzit pentru o ora.

Pulpa de curcan la cuptor - Pas 3
Pas 4

Dupa ce a trecut ora, scoatem staniolul si o mai lasam cam 20 de minute pana se rumeneste frumos.

    POFTA   BUNA !

Pulpa de curcan la cuptor - Pas 4

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 4 buc (portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 90 min