Din cate stiu, carnea de curcan este una din cele mai bune optiuni cu privire la o alimentatie sanatoasa si in plus, cica, ar exista o siguranta mai mare ca aceasta carne nu este injectata cu hormoni de crestere artificiala. Un lucru il stiu sigur, ca este delicioasa astfel preparata.
Spalam pulpa de curcan si o punem intr-o tava.
O dam bine cu condimentele pregatite, pe ambele parti. Facem cateva incizii cu varful cutitului, in care introducem cateii de usturoi si turnam vinul in tava.
Acoperim tava cu folie alimentara si o bagam in cuptorul preincalzit pentru o ora.
Dupa ce a trecut ora, scoatem staniolul si o mai lasam cam 20 de minute pana se rumeneste frumos.
POFTA BUNA !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.