Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Amesteci faina cu untul la temperatura camerei,taiat bucatele
Pas 2
Adaugi zaharul,vanilia,galbenusurile
Pas 3
Framanti o coca, pe care o imparti in doua.Una o amesteci cu smantana,iar pe cealalta cu cacao
Pas 4
Pune-le la rece pentru 30 min.
Incalzeste cuptorul la 180 grade.
Intinxi cele 2 tipuri de coca aproximativ egal. Le pui una peste alta
Pas 6
Tai batonul obtinut in feliute de circa1/2 cm grosime si aseaza-le intr-o tava cu un pic de distanta intre ele.
Pas 7
le coci aproximativ 10 min.
Cantitate:
20 buc
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii:
Sursa:
revista "Ioana-secretele bucatariei"