Niște fursecuri delicioase, foarte solicitate la mine în casă, mai ales de către copii.
Deoarece ies destul de multe, de obicei fac din jumătate de ingrediente.
Amesteci făina cu untul la temperatura camerei, tăiat bucățele
Adaugi zahărul, vanilia, gălbenușurile
Frămânți o cocă, pe care o împarți în două. Una o amesteci cu smântâna, iar pe cealaltă cu cacao
Pune-le la rece pentru 30 min.
Încălzește cuptorul la 180 grade.
Întinzi cele 2 tipuri de cocă aproximativ egal. Le pui una peste alta
Le rulezi pe lungime.
Tai batonul obținut în feliuțe de circa 1/2 cm grosime și așează-le într-o tavă cu un pic de distanță între ele.
Le coci aproximativ 10 min.
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.