Niste fursecuri delicioase, foarte solicitate la mine in casa,mai ales de catre copii.
Deoarece ies destul de multe, de obicei fac din jumatate de ingrediente.
Amesteci faina cu untul la temperatura camerei,taiat bucatele
Adaugi zaharul,vanilia,galbenusurile
Framanti o coca, pe care o imparti in doua.Una o amesteci cu smantana,iar pe cealalta cu cacao
Pune-le la rece pentru 30 min.
Incalzeste cuptorul la 180 grade.
Intinxi cele 2 tipuri de coca aproximativ egal. Le pui una peste alta
Le rulezi pe lungime.
Tai batonul obtinut in feliute de circa1/2 cm grosime si aseaza-le intr-o tava cu un pic de distanta intre ele.
le coci aproximativ 10 min.
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.