O mancarica de cartofi cu multa ceapa, tocmai buna acum pe perioada postului.
Curatam cepele si le taiem ceva mai mare.
Punem o oala pe foc cu uleiul, ceapa tocata si 3 linguri de apa.
Dam morcovii pe razatoarea mare si ii adaugam peste ceapa.
Cartofii curatati ii taiem cuburi mai mari, ca pentru mancare si ii spalam bine.
Dupa ce s-au mai calit ceapa si morcovul, adaugam cartofii si apa fiarta separat, cat sa-i acopere. Ii lasam sa fiarba cam 15 minute.
Cand cartofii s-au patruns adaugam mararul tocat marunt, bulionul, sare si piper dupa gust. Mai lasam 10 minute sa fiarba si cu bulionul.
POFTA BUNA !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.