Am descoperit o nouă variantă de servire a avocado-ului.
Ușor și foarte sănătos!
Eu am făcut rețeta la jumătate, dar o să dau ingredientele pentru 4 fructe.
Adunăm ingredientele.
Eu nu am avut ulei de cânepă, așa că am folosit din cel de sâmburi de struguri, rapiță, orez, porumb și susan.
Curățăm și tăiem cubulețe mici castravetele și ceapa roșie.
Tocăm mărunt menta verde.
Într-un bol amestecăm porumbul, castravetele, ceapa, menta, semințele de cânepă decorticate, uleiul și oțetul balsamic.
Curățăm, tăiem în jumătate avocado și îi scoatem sâmburele.
Umplem jumătățile cu amestecul preparat și servim.
Excelent!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.