O prajitura din categoria retetelor super-rapide. In 5 minute ati si bagat-o la cuptor.
Este putin mai neobisnuita in privinta prepararii asa zisului "aluat", de fapt sunt niste firimituri,dar nu va fie teama, la final totul este moale si foarte gustos.
Stratul de deasupra are un usor gust de biscuiti.
Pentru aluat, amesteci toate ingredientele cu mainile, va rezulta un "aluat' sub forma de firimituri.
Pentru umplutura, amesteci branza de vaci cu zaharul, ouale, zaharul vanilat, eventual stafide (eu nu am pus stafide)
Pui jumatate din firimituri-"aluat" in tava, tapetata cu hartie de copt
Apoi pui deasupra toata umplutura, e mai usor de intins cu cutitul
Deasupra pui restul de firimituri (aluat). Nu presezi.
Coci aproximativ 25-30 min la foc mediu, in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste putin deasupra.
Inca o poza ca sa vedeti sectiunea
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.