Sunt niște rulouri foarte simplu de făcut, din ingrediente, aflate la îndemâna oricui. Puteți să le pregătiți și pentru o masă de sărbătoare, dar și pentru una obișnuită, pentru că se fac ușor și repede.
Dacă nu le-ați cumpărat gata dezosate, dezosați pulpele, le bateți ca pentru șnițele, sărați, piperați, presărați cu boia după gust
Pe fiecare bucată presărați cașcaval ras
Pe cașcaval puneți 2-3 felii subțiri de castravete
Rulați cu atenție
Dați ruloul prin făină, în aceeași direcție. Lăsați câteva minute și repetați. În așa fel rulourile nu se vor desface
Apoi dați rulourile prin ouă bătute
Prăjiți în ulei
După ce le scoateți, le puneți pe hârtie absorbantă, ca să mai eliminați din ulei
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.