Este o rețetă ușor de făcut și foarte gustoasă. Trebuie să o încercați! :D
Se pregătesc ingredientele.
Cartofii trebuie fierți cam 90%, deoarece vor fi puși și la cuptor. Se pot fierbe și în coajă, important e să fie întregi.
Se pun și ouăle la fiert.
Se taie brânza felii și apoi se rade cașcavalul.
După ce cartofii s-au fiert, nu în întregime, îi tăiem felii și îi punem într-o tava (jumătate din ei), inițial unsă cu ulei.
Peste cartofi adăugăm brânza tăiată bucățele.
Punem și cealaltă jumătate de cartofi tăiați felii. Peste aceștia adăugăm și ouăle fierte, la fel, tăiate, oregano, sarea și piperul, apoi cașcavalul. Se bagă la cuptor timp de 15-20 minute, foc mediu.
Se scoate tava de la cuptor și se servește cu poftă.
Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.