Este o reteta usor de facut si foarte gustoasa . Trebuie sa o incercati ! :D
Se pregatesc ingredientele.
Cartofii trebuie fierti cam 90%, deorece vor fi pusi si la cuptor. Se pot fierbe si in coaja, important e sa fie intregi.
Se pun si ouale la fiert.
Se taie branza felii si apoi se rade cascavalul.
Dupa ce cartofii s.au fiert, nu in intregime, ii taiem felii si ii punem intr.o tava (jumatate din ei), initial unsa cu ulei.
Peste cartofi adaugam branza taiata bucatele.
Punem si cealalta jumatate de cartofi taiati felii. Peste acestia adaugam si ouale fierte, la fel, taiate, oregano, sarea si piperul, apoi cascavalul. Se baga la cuptor timp de 15-20 minute, foc mediu.
Se scoate tava de la cuptor si se serveste cu pofta.
Pofta buna !
Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.
Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.