Tocanita cu pipote si inimi

Tocanita cu pipote si inimi

Va propun o reteta care-i place fetitei mele foarte mult. Ingredientele sunt simple, nu necesita mult timp, dar rezultatul este delicios.

Ingrediente

Pipote si inimi
1 kg
Cepe mari
3 buc
Bulion
100 ml
Sare
1 lingurita
Piper
1 lingurita
Curry
1 lingurita
Ulei
5 linguri

Pasi de urmat

Pas 1

Pregatim ingredientele:

Tocanita cu pipote si inimi - Pas 1
Pas 2

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei, intr-o cratita cu capac,pana se inmoaie si devine sticloasa.

Tocanita cu pipote si inimi - Pas 2
Pas 3

Se adauga condimentele, se amesteca de cateva ori si apoi se pun maruntaiele spalate.

Tocanita cu pipote si inimi - Pas 3
Pas 4

Amestecam pana acestea se albesc putin.

Tocanita cu pipote si inimi - Pas 4
Pas 5

Se acopera cu apa, se adauga sare, bulion si daca aveti 1 lingura pasta de ardei.Se lasa sa fiarba la foc mic 40 minute.

Tocanita cu pipote si inimi - Pas 5
Pas 6

Se serveste cu mamaliguta. Pofta buna!

Tocanita cu pipote si inimi - Pas 6

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 6 buc (portii)
Timp de preparare: 40 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 10 min
Data publicarii:
Colectii: Mancaruri cu CARNE

Vrei sa primesti retetele noi pe email?

Comentarii

lena
Elena (lena) 01 Apr 2012, 17:46

Foarte tare reteta Geea! Ma bucur mult ca ai reusit, si mai vreau retete de la voi!

Geea
Geea 01 Apr 2012, 18:44

Multumesc , Lena, pentru apreciere si acum ca am inteles cum se posteaza reteta o sa-ti dau de lucru.  A fost mai greu la inceput ca n-am stiut ca trebuiesc salvati pasii si am muncit de doua ori. Dar mi-a facut placere si chiar a inceput sa-mi placa. Te pup! 

tiki
tiki 16 Nov 2013, 22:06

Buna. Uitandu-ma aici, constat ca nu am postat poza facuta in 17 aug.2013. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Si eu o fac tot asa,doar ca nu puneam curry. Da, e mai gostoasa acuma. Multumesc

Poza mea pentru reteta: