Vă propun o rețetă care-i place fetiței mele foarte mult. Ingredientele sunt simple, nu necesită mult timp, dar rezultatul este delicios.
Pregătim ingredientele:
Se toacă ceapa mărunt și se călește în ulei, într-o cratiță cu capac, până se înmoaie și devine sticloasă.
Se adaugă condimentele, se amestecă de câteva ori și apoi se pun măruntaiele spălate.
Amestecăm până acestea se albesc puțin.
Se acoperă cu apă, se adaugă sare, bulion și dacă aveți 1 lingură pastă de ardei. Se lasă să fiarbă la foc mic 40 minute.
Se servește cu mămăliguță. Poftă bună!
Găsiți acum rețetele voastre preferate și în cartea noastră Top 50 rețete Pas cu Pas, prima carte din România cu rețete prezentate detaliat cu POZE pe PAȘI, un adevărat ghid vizual simplu de urmat în timpul procesului de gătire.
Cartea se găsește în librăriile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.